Projecten

EK Voetbal voor vrouwen

In de zomer van 2017 werden de Oranjeleeuwinnen Europees Kampioen in eigen huis. Een bijzondere prestatie voor de Nederlandse dames tijdens het recordvolle EK. Zo zagen maar liefst 28.182 toeschouwers de Oranjeleeuwinnen met 4-2 winnen van Denemarken tijdens de finale. Ook een record: nog eens 4,1 miljoen Nederlanders keken de finale op tv.

Tijdens het EK Voetbal voor vrouwen, ook wel WEURO 2017 genoemd, was ik verantwoordelijk voor alle logistieke zaken die via en vanuit het Local Organizing Committee (LOC) werden georganiseerd. Ik was het logistieke aanspreekpunt voor de UEFA, het LOC en de organiserende zeven speelsteden (Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam (Het Kasteel), Tilburg en Utrecht).

Bekijk project

Tour de France

Blauwe As Festival

Bevrijdingsfestival Drenthe

De Zilveren Bal

De Zilveren Bal is ‘s werelds snelste schaatsshow en vindt sinds 2016 jaarlijks plaats in de Elfstedenhal in Leeuwarden. 100 meter sprinten met z’n drieën in de baan. Show en entertainment gegarandeerd!

Met de beste sprinters aan de start, een spectaculaire show en een historisch theaterstuk was 2018 wederom een geweldige editie. Tijdens De Zilveren Bal strijden er telkens drie absolute toppers tegen elkaar voor een plek in de volgende ronde. Uiteindelijk blijven de drie snelste dames en heren over.

Bekijk project

TT Festival

Het TT Festival Assen is dé perfecte mix van muziek, ronkende motoren en de geur van brandend rubber. Een vierdaags festival in de binnenstad van Assen met 8 podia, meer dan 100 artiesten, 200.000 bezoekers en zo’n 1.000 motoren die jaarlijks meerijden in de TT NightRide.

De afgelopen jaren ben ik diverse malen betrokken geweest bij de organisatie van het TT Festival. O.a. de productie, vrijwilligers en (crisis)communicatie vielen hierbij onder mijn verantwoordelijkheid.

Bekijk project

Cornelis Race

Jeugd WK Zeilen

Befrijdingsfestival Friesland

Volvo Ocean Race

In 2015 bracht de Volvo Ocean Race een bezoek aan Nederland door middel van een pitstop. ‘s Werelds zwaarste zeilwedstrijd was voor 24 uur in Den Haag. Het Volvo Ocean Race Festival Den Haag ontving ruim 150.000 bezoekers in drie dagen en was daarmee meer dan succesvol.

Aan mij de eer om vanuit Marvin & Miles de side-events voorafgaand aan het festival, het scholenprogramma (de ‘Mini Volvo Ocean Race’) en alle kinderactiviteiten tijdens het festival onder mijn hoede te nemen.

Bekijk project

FC Groningen

Dutch Match Cup

Zuiderzee Havendagen